Dětská elektrická čtyřkolka X Racer žlutá

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer žlutá

1 919 

Produkt skladem
Téma produktu:

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer žlutá – Vstupte do světa dobrodružství!

Sní Vaše dítě o vlastním vozidle, které mu umožní objevovat svět kolem sebe? Představujeme vám Dětskou elektrickou čtyřkolku X Racer v živé žluté barvě – ideální volbu pro malé dobrodruhy ve věku od 1,5 do 3 let! Tato čtyřkolka je navržena tak, aby splnila sny vašich dětí a přitom zajistila jejich bezpečnost a zábavu.

Unikátní vlastnosti, které zaujmou

X Racer není jen tak obyčejná čtyřkolka. Je vybavena mnoha funkcemi, které zaručují, že jízda bude nejen zábavná, ale i bezpečná. Děti mohou vyrazit do terénu rychlostí 3 až 4 km/h, což je ideální rychlost pro malé řidiče. Rychlost je plně v jejich rukou – mohou si zvolit, jak rychle chtějí jet, což podporuje jejich pocit svobody a nezávislosti.

Jednou z nejvýznamnějších výhod této čtyřkolky je automatické brzdění. Jakmile dítě sundá nohu z pedálu plynu, čtyřkolka se pomalu a pozvolna zastaví, což minimalizuje riziko náhlého škubnutí. To dává rodičům klid na duši a dětem jistotu při jízdě.

Technické parametry pro klid rodičů

Čtyřkolka X Racer je vyrobena s ohledem na bezpečnost a pohodlí. Její maximální nosnost činí 20 kg, což zajišťuje, že i větší děti si mohou užít jízdu. Hmotnost čtyřkolky je pouhých 4,7 kg, což usnadňuje manipulaci a přenášení. Doba nabíjení je 8 hodin, přičemž doba jízdy může dosáhnout až 1 hodiny, v závislosti na váze dítěte a typu terénu.

Motor o výkonu 35W a akumulátor 6V 4,5 Ah zajišťují spolehlivý výkon a dostatek energie na objevování nových dobrodružství. Dvoustupňová převodovka umožňuje jízdu vpřed i vzad, což dětem poskytuje další možnost zábavy a rozvoje motorických dovedností.

Komfort a zážitek z jízdy

Čtyřkolka X Racer je vybavena předními LED světly, která nejenže dodávají vozidlu moderní vzhled, ale také zajišťují lepší viditelnost při jízdě ve tmě. Audio panel přidává další rozměr zábavy – děti si mohou během jízdy pustit oblíbenou hudbu a užít si tak jízdu naplno.

Plastové sedadlo je navrženo pro maximální pohodlí, zatímco kola potažená gumovým lemem zajišťují skvělou přilnavost a stabilitu na různých typech terénu. Ať už se jedná o trávník, štěrk nebo mírný kopec, X Racer se s lehkostí přizpůsobí a umožní vašemu dítěti prozkoumávat okolí bez obav.

Bezpečnost na prvním místě

Bezpečnost je pro nás prioritou. X Racer splňuje všechny potřebné standardy a je navržena tak, aby minimalizovala riziko úrazu. Automatická brzda a stabilní konstrukce zajišťují, že se vaše dítě může soustředit na zábavu, aniž by se muselo obávat o svou bezpečnost.

Závěrečné myšlenky

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer žlutá je ideální volbou pro všechny rodiče, kteří chtějí svým dětem dopřát zážitky plné dobrodružství a zábavy. Její unikátní vlastnosti, bezpečnostní prvky a zábavné funkce z ní činí skvělého společníka pro každé malé dítě. Investujte do radosti a nezapomenutelných chvil, které si vaše dítě s touto čtyřkolkou užije! Nečekejte a dopřejte svému dítěti jeho vlastní vozidlo, které mu otevře brány do světa nových zážitků.

více produktů Star Wars

Dětská elektrická vozítka, Dětská vozítka a příslušenství, Hračky, Hračky na zahradu

Podložka sedátko Hasiči pro nejmenší

 Podložka sedátko Hasiči pro nejmenší

Ventilátor 60x25mm 12VDC

Ventilátor 60x25mm 12VDC

Dětské elektrické autíčko Jeep Willys 4x4 třímístné zelené

Dětské elektrické autíčko Jeep Willys 4×4 třímístné zelené

 Elektrické autíčko FT-938 4x4 lakované černé

 Elektrické autíčko FT-938 4×4 lakované černé

Dětská elektrická motorka Cross 350W zelená

Dětská elektrická motorka Cross 350W zelená

 Elektrické autíčko Mercedes AMG SL63 24V 2x200W lakované modré

 Elektrické autíčko Mercedes AMG SL63 24V 2x200W lakované modré

 Mamido Autodráha Gigant 1420cm

 Mamido Autodráha Gigant 1420cm

 Velký keyboard s mikrofonem MP3 černý

 Velký keyboard s mikrofonem MP3 černý

Adaptér RCA na šroubovací svorkovnici - Samice

Adaptér RCA na šroubovací svorkovnici – Samice

více produktů Star Wars
Hello World
Dětská elektrická čtyřkolka X Racer žlutá
Dětská elektrická čtyřkolka X Racer žlutá
1 919 

Tento web slouží k prezentaci a propagaci produktů našich partnerů a nelze zde objednávat.
Kliknutím na vybrat velikost přejdete do e-shopu prodejce, kde si můžete výrobky objednat. - Podmínky užití webu