Dětská elektrická čtyřkolka X Racer červená

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer červená

1 919 

Produkt skladem
Téma produktu:

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer červená – Vstupte do světa zábavy a dobrodružství!

Sní vaše dítě o tom, že se stane malým závodníkem? Dětská elektrická čtyřkolka X Racer v atraktivní červené barvě je ideální volbou pro všechny malé dobrodruhy. Tento skvělý stroj nabízí nejen zábavu, ale také bezpečnost a pohodlí, což z něj činí perfektní dárek pro děti od 1,5 do 3 let.

Bezpečnost na prvním místě

Jedním z nejvýznamnějších aspektů elektrické čtyřkolky X Racer je její bezpečnostní design. Čtyřkolka je vybavena automatickou brzdou, která se aktivuje, když dítě sundá nohu z pedálu plynu. Tento inteligentní systém zajišťuje, že se vozidlo zastaví plynule a bez škubnutí, což minimalizuje riziko pádu a zranění. Děti se tak mohou soustředit na zábavu, aniž by se musely obávat složitého ovládání brzd.

Rychlost a výkon

X Racer nabízí dvě rychlosti – 3 a 4 km/h, což znamená, že si vaše dítě může zvolit, jak rychle chce jet. Díky tomu je čtyřkolka vhodná pro různé úrovně zkušeností a dovedností. Maximální nosnost 20 kg zajišťuje, že i větší děti si mohou užívat jízdu. S výkonem motoru 35W a akumulátorem 6V 4,5 Ah si vaše dítě užije až 1 hodinu jízdy na jedno nabití, což je ideální pro celodenní dobrodružství.

Terénní zábava

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer je navržena tak, aby zvládla různé terény. Ať už se vaše dítě rozhodne projet se po zahradě, nebo se vydat na dobrodružství v parku, čtyřkolka se s lehkostí přizpůsobí. Její rozměry 68 x 42 x 45 cm zajišťují, že je dostatečně kompaktní pro snadné manévrování, ale zároveň dostatečně prostorná pro pohodlnou jízdu.

Vybavení pro zábavu

X Racer není jen o rychlosti a výkonu. Je vybavena audio panelem, který umožní vašemu dítěti poslouchat oblíbenou hudbu při jízdě. Přední LED osvětlení nejenže zvyšuje bezpečnost při jízdě za šera, ale také dodává čtyřkolce moderní vzhled. Plastové sedadlo a kola zajišťují lehkou údržbu a dlouhou životnost.

Snadné nabíjení a údržba

Nabíjení čtyřkolky je jednoduché a rychlé. Doba nabíjení je přibližně 8 hodin, což znamená, že čtyřkolka je vždy připravena na nová dobrodružství. Díky nízké hmotnosti 4,7 kg je manipulace s čtyřkolkou snadná jak pro děti, tak pro rodiče.

Závěr – Ideální volba pro vaše dítě

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer červená je skvělým způsobem, jak podpořit aktivní životní styl vašeho dítěte a zároveň mu poskytnout hodiny zábavy. Je navržena s ohledem na bezpečnost a pohodlí, takže si můžete být jisti, že vaše dítě je v dobrých rukou. Investice do této čtyřkolky znamená investici do nezapomenutelných zážitků a radosti. Připravte se na to, že vaše dítě zažije dobrodružství, na které nikdy nezapomene!

Objednejte si Dětskou elektrickou čtyřkolku X Racer červenou ještě dnes a dejte svému dítěti možnost stát se malým závodníkem!

více produktů Star Wars

Dětská elektrická vozítka, Dětská vozítka a příslušenství, Hračky, Hračky na zahradu

Dětská elektrická motorka XMX616 zelená

 Dětská elektrická motorka XMX616 zelená

LCD displej - Modrý

LCD displej – Modrý, 16×2 znaků

RFID čip s číslem 125KHz - Zelený

RFID čip s číslem 125KHz – Zelený

Hallův senzor modul KY-024

Hallův senzor modul KY-024

YX850 Automatický přepínač napájení 5 - 48V

YX850 Automatický přepínač napájení 5 – 48V

 Elektrické autíčko OFF ROAD 4x4 SPORT černé

 Elektrické autíčko OFF ROAD 4×4 SPORT černé

Dětská elektrická motorka XMX616 oranžová

Dětská elektrická motorka XMX616 oranžová

Fólie pro skladování SMD elektronických součástek

Fólie pro skladování SMD elektronických součástek

Kolejnice lineárního vedení s vozíkem MGN7 - Délka 500 mm

Kolejnice lineárního vedení s vozíkem MGN7 – Délka 500 mm

Knoflík pro mikrospínač - Bílý

Knoflík pro mikrospínač – Bílý, 6 x 6 x 7,3 mm

více produktů Star Wars
Hello World
Dětská elektrická čtyřkolka X Racer červená
Dětská elektrická čtyřkolka X Racer červená
1 919 

Tento web slouží k prezentaci a propagaci produktů našich partnerů a nelze zde objednávat.
Kliknutím na vybrat velikost přejdete do e-shopu prodejce, kde si můžete výrobky objednat. - Podmínky užití webu