Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá

1 919 

Produkt skladem
Téma produktu:

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá – Ideální volba pro malé dobrodruhy!

Sní Vaše dítě o vlastním vozidle? Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá je skvělým způsobem, jak splnit tento sen! Tato čtyřkolka je navržena tak, aby poskytovala zábavu a vzrušení malým řidičům, přičemž zajišťuje bezpečnost a pohodlí, které rodiče ocení.

Bezpečnost na prvním místě

Důležitým aspektem každé dětské hračky je bezpečnost. X Racer byla navržena s ohledem na malé děti ve věku od 1,5 do 3 let. Maximální nosnost čtyřkolky je 20 kg, což znamená, že je ideální pro malé dobrodruhy. Rodiče se mohou spolehnout, že čtyřkolka se zastaví pomalu a pozvolna, jakmile dítě sundá nohu z pedálu plynu. Tato funkce eliminuje riziko náhlého škubnutí, což dává dětem pocit jistoty a rodičům klid na duši.

Vlastnosti, které zaujmou

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá se může pochlubit řadou atraktivních funkcí, které zaručují nezapomenutelné zážitky. Rychlost 3 až 4 km/h umožňuje dítěti zvolit si tempo, které mu vyhovuje. Ať už se jedná o klidnou projížďku po zahradě nebo dobrodružství na nezpevněném terénu, X Racer se vždy přizpůsobí.

Kola jsou potažená gumovým lemem, což zajišťuje skvělou trakci a stabilitu na různých typech povrchů. Ať už se vaše dítě rozhodne pro jízdu po trávě, písku nebo asfaltu, s X Racer si užije každou chvíli. Vybavení čtyřkolky zahrnuje také přední LED osvětlení, které nejenže dodává vozidlu moderní vzhled, ale také zajišťuje viditelnost při jízdě za šera.

Audio panel je dalším skvělým prvkem, který zvyšuje zážitek z jízdy. Děti si mohou při jízdě pouštět oblíbenou hudbu, což činí každou projížďku ještě zábavnější. Plastové sedadlo je navrženo pro maximální pohodlí, a navíc je snadno udržovatelné, což ocení každá maminka nebo tatínek.

Technické specifikace

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá disponuje kvalitním motorem o výkonu 35W a akumulátorem 6V 4,5 Ah. Díky převodovce s možností jízdy vpřed i vzad je manipulace s čtyřkolkou snadná a intuitivní. Rozměry vozidla jsou 68 x 42 x 45 cm, což zajišťuje ideální velikost pro malé řidiče. Hmotnost čtyřkolky činí pouze 4,7 kg, což usnadňuje její přenos a skladování.

Doba nabíjení je přibližně 8 hodin, což poskytuje dostatek času na regeneraci akumulátoru pro další jízdu. Doba jízdy se pohybuje až do jedné hodiny, což závisí na váze dítěte a typu terénu. Tento čas je dostatečný na to, aby si vaše dítě mohlo užít dlouhé hodiny zábavy a dobrodružství.

Závěr

Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá je nejen skvělou zábavou, ale také výborným způsobem, jak podpořit rozvoj motorických dovedností a koordinace u dětí. S jejím moderním designem, bezpečnostními prvky a zábavnými funkcemi se stane oblíbeným společníkem na každém dobrodružství. Pořiďte svému dítěti čtyřkolku, která mu umožní prozkoumat svět kolem sebe a zažít radost z jízdy!

více produktů Star Wars

Dětská elektrická vozítka, Dětská vozítka a příslušenství, Hračky, Hračky na zahradu

LED dioda s rezistorem na vodiči - Zelená

LED dioda s rezistorem na vodiči – Zelená, 5 mm 5 – 9V

RFID čipový přívěsek na klíče 125KHz - Medvídek

RFID čipový přívěsek na klíče 125KHz – Medvídek

Ponorné čerpadlo mini DC 3-5V 120 L/H s USB

Ponorné čerpadlo mini DC 3-5V 120 L/H s USB

 Elektrické autíčko Toyota Land Cruiser 4x100W 24V černé

 Elektrické autíčko Toyota Land Cruiser 4x100W 24V černé

Elektrické autíčko Mercedes-Benz X-Class MP4 4x4 lakované červené

 Elektrické autíčko Mercedes-Benz X-Class MP4 4×4 lakované červené

Programovatelný RFID čip 125 KHz - Zelený

Programovatelný RFID čip 125 KHz – Zelený

Sonda pro měření PH

Sonda pro měření PH

RFID přístupový systém s klávesnicí - 125KHz

RFID přístupový systém s klávesnicí – 125KHz

Dětská šlapací motokára Formule 01 modrá

Dětská šlapací motokára Formule 01 modrá

více produktů Star Wars
Hello World
Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá
Dětská elektrická čtyřkolka X Racer modrá
1 919 

Tento web slouží k prezentaci a propagaci produktů našich partnerů a nelze zde objednávat.
Kliknutím na vybrat velikost přejdete do e-shopu prodejce, kde si můžete výrobky objednat. - Podmínky užití webu