Dětská elektrická čtyřkolka Madman černá

Dětská elektrická čtyřkolka Madman černá

5 890 

Produkt skladem
Téma produktu:

Dětská elektrická čtyřkolka Madman černá – Zábava a dobrodružství na dosah ruky!

Představujeme vám Dětskou elektrickou čtyřkolku Madman v elegantní černé barvě, ideální volbu pro malé dobrodruhy, kteří touží po vzrušujících zážitcích na čerstvém vzduchu. Tato čtyřkolka je navržena tak, aby splnila veškeré požadavky malých jezdců a zároveň poskytla rodičům klid a bezpečnost. S výkonným elektrickým motorem a bohatým vybavením se stane nedílnou součástí každého dětského dobrodružství.

Výkon a pohodlí

Dětská elektrická čtyřkolka Madman je poháněna dvěma motory s výkonem 45W, což zajišťuje plynulou a snadnou jízdu. S gelovou baterií o kapacitě 12V 7Ah si vaše dítě užije dlouhé hodiny zábavy na jednom nabití. Díky průměru kol 29 cm a šířce 15 cm se čtyřkolka snadno ovládá a je stabilní i na různých typech povrchů.

Sedadlo z ekologické kůže poskytuje nejen pohodlí, ale také je snadno udržovatelné. Délka sedadla 32 cm a šířka 16 cm zaručují, že se vaše dítě bude cítit pohodlně i během delších jízd.

Snadné ovládání a bezpečnost

Jednou z největších výhod této čtyřkolky je její jednoduché ovládání. Stačí zmáčknout pedál plynu a čtyřkolka se plynule rozjede. Jakmile dítě sejme nohu z plynového pedálu, vozidlo se automaticky zastaví, což přispívá k bezpečnosti a snadnému ovládání pro malé řidiče. Maximální nosnost 30 kg zajišťuje, že čtyřkolka je vhodná pro většinu dětí v předškolním a mladším školním věku.

Bohaté vybavení pro maximální zábavu

Dětská elektrická čtyřkolka Madman černá je vybavena celou řadou funkcí, které zaručují, že každá jízda bude nezapomenutelným zážitkem. Přední LED světla nejenže dodávají vozidlu moderní vzhled, ale také zajišťují dobrou viditelnost při jízdě za šera nebo v noci.

Hudební panel s možnostmi připojení MP3, AUX a USB umožňuje malým řidičům poslouchat oblíbené písničky nebo melodie během jízdy. Čtyřkolka je navíc vybavena předem nahranými melodiemi a zvuky motoru při startování, což dodává na realističnosti a zábavě.

Kvalita a design

Dětská elektrická čtyřkolka Madman černá se vyznačuje kvalitním zpracováním a robustní konstrukcí. Hmotnost vozidla činí 16 kg, což zaručuje dostatečnou stabilitu a odolnost. Navíc, měkká pěnová EVA kola přispívají k pohodlné jízdě a snižují riziko poškození podlahy v interiéru, pokud by čtyřkolka byla používána i uvnitř.

Proč zvolit Dětskou elektrickou čtyřkolku Madman černá?

Pokud hledáte ideální dárek pro své dítě, Dětská elektrická čtyřkolka Madman černá je skvělou volbou. Kombinuje zábavu, bezpečnost a pohodlí, což ocení jak děti, tak jejich rodiče. Je to nejen skvělý způsob, jak podpořit aktivní životní styl, ale také jak poskytnout dětem prostor pro objevování a učení se novým dovednostem.

Zvolte Dětskou elektrickou čtyřkolku Madman černá a dopřejte svému dítěti nezapomenutelné chvíle plné radosti a dobrodružství! S touto čtyřkolkou se každé odpoledne promění v zábavný výlet, na který bude vaše dítě rádo vzpomínat.

více produktů Star Wars

Dětská elektrická vozítka, Dětská vozítka a příslušenství, Hračky, Hračky na zahradu

Elektrické autíčko Bentley Mulsanne bílé

Elektrické autíčko Bentley Mulsanne bílé

Elektrické autíčko Mercedes AMG SL63 24V 2x200W lakované modré

Elektrické autíčko Mercedes AMG SL63 24V 2x200W lakované modré

Dětské elektrické autíčko Bentley Bentayga bílé

Dětské elektrické autíčko Bentley Bentayga bílé

Kovové sáňky s tlačnou tyčí růžové

Kovové sáňky s tlačnou tyčí růžové

Dětský elektrický kamion Mercedes Axor LCD modrý

 Dětský elektrický kamion Mercedes Axor LCD modrý

Stohovatelná dutinková lišta 6 pin - Samice

Stohovatelná dutinková lišta 6 pin – Samice

Westinghouse knoflíková alkalická baterie LR66 (AG4

Westinghouse knoflíková alkalická baterie LR66 (AG4, LR626, 377, 177, GP77A, SR66) – 2 kusy; 1,5V

Elektrické autíčko Chevrolet Camaro 2SS černé

 Elektrické autíčko Chevrolet Camaro 2SS černé

Metalizovaný rezistor 1R - 1W 1%

Metalizovaný rezistor 1R – 1W 1%

více produktů Star Wars
Hello World
Dětská elektrická čtyřkolka Madman černá
Dětská elektrická čtyřkolka Madman černá
5 890 

Tento web slouží k prezentaci a propagaci produktů našich partnerů a nelze zde objednávat.
Kliknutím na vybrat velikost přejdete do e-shopu prodejce, kde si můžete výrobky objednat. - Podmínky užití webu