Dětské elektrické autíčko Lamborghini Invencible červené

Dětské elektrické autíčko Lamborghini Invencible červené

5 490 

Produkt skladem
Téma produktu:

### Dětské elektrické autíčko Lamborghini Invencible červené

Připravte se na dobrodružství, které vaše dítě nezapomene! Dětské elektrické autíčko Lamborghini Invencible v atraktivní červené barvě je nejen stylovým vozidlem, ale také skvělým společníkem pro každou malou závodníka. Toto licencované autíčko je navrženo tak, aby splnilo všechny požadavky na bezpečnost a zábavu, a zároveň přináší pocit skutečného řízení.

#### Bezpečnost na prvním místě

Bezpečnost je pro nás prioritou, a proto je Lamborghini Invencible vybaveno kvalitními bezpečnostními prvky. Dítě bude sedět v pohodlně tvarované sedačce z ekologické kůže, která zajišťuje nejen komfort, ale také bezpečnost při jízdě. Autíčko je vybaveno bezpečnostními pásy, které udržují vaše dítě pevně na místě. Rodiče mohou mít klid na duši díky dálkovému ovládání, které umožňuje zasahovat do jízdy a okamžitě zastavit vozidlo pomocí bezpečnostního tlačítka Stop. Tato funkce je důležitá pro všechny rodiče, kteří chtějí mít kontrolu nad jízdou svého dítěte.

#### Komfortní a praktické jízdy

Jedním z největších benefitů tohoto autíčka jsou měkká pěnová EVA kola. Tato kola jsou nejen tichá, ale také se přizpůsobují různým typům terénu, což zajišťuje pohodlnou jízdu jak na asfaltu, tak na nezpevněných cestách. Plynulý rozjezd i zastavení umožňuje snadné ovládání, což dává vašemu dítěti pocit svobody a bezpečí při řízení.

#### Bohaté vybavení pro zábavné jízdy

Lamborghini Invencible není jen obyčejné autíčko; je to plně vybavený zážitek. Přední a zadní LED světla dodávají autíčku moderní vzhled a zajišťují viditelnost i ve slabších světelných podmínkách. Hudební panel s Bluetooth, USB a MP3 vstupy přináší další úroveň zábavy. Dítě si může užít oblíbené melodie, nebo si dokonce připojit vlastní zařízení a poslouchat svou hudbu během jízdy. Klakson na volantu zaručuje, že se na silnici nuda nikdy neobjeví!

#### Technické specifikace

Dětské elektrické autíčko Lamborghini Invencible je poháněno silným motorem s výkonem 4x35W, což zajišťuje dostatečnou sílu pro svižné jízdy. Baterie o kapacitě 12V 7Ah zajišťuje dlouhou dobu jízdy a zábavy. Dálkové ovládání s frekvencí 2,4GHz zaručuje spolehlivou komunikaci mezi rodičem a autíčkem. Vozidlo se pohybuje vpřed i vzad, což dává dětem možnost prozkoumávat okolí z různých úhlů.

#### Rozměry a nosnost

Autíčko má rozměry 115 x 65 x 45 cm (d x š x v) a je ideální pro děti do maximální nosnosti 30 kg. Sedadlo má rozměry 34 x 18 x 24 cm, což zajišťuje pohodlné sezení i pro děti různých velikostí. S hmotností 13,5 kg je autíčko dostatečně lehké na to, aby se s ním snadno manipulovalo, ale zároveň dostatečně robustní pro zajištění stability a bezpečnosti.

#### Závěr

Dětské elektrické autíčko Lamborghini Invencible červené je ideální volbou pro všechny rodiče, kteří chtějí svému dítěti dopřát nezapomenutelný zážitek z jízdy. S důrazem na bezpečnost, komfort a zábavu, toto autíčko nabízí všechno, co malý závodník potřebuje. Investice do tohoto elektrického vozidla je investicí do radosti a rozvoje motorických dovedností vašeho dítěte. Dopřejte mu pocit svobody a dobrodružství na čtyřech kolech!

více produktů Star Wars

Dětská elektrická vozítka, Dětská vozítka a příslušenství, Hračky, Hračky na zahradu

Micro USB kabel 2.0A

Micro USB kabel 2.0A, 50 cm – Modrý

Zesilovač signálu s AD620 3-12V DC

Zesilovač signálu s AD620 3-12V DC

Metalizovaný rezistor 100K - 5W 1%

Metalizovaný rezistor 100K – 5W 1%

Elektrické autíčko Jeep Dark Night černé

Elektrické autíčko Jeep Dark Night černé

Mikrovlnný radar na detekci pohybu - Doppler 4 - 8 m 180°

Mikrovlnný radar na detekci pohybu – Doppler 4 – 8 m 180°

Multifunkční kočárek pro panenky 4v1 modrý

 Multifunkční kočárek pro panenky 4v1 modrý

Westinghouse Premium nabíjecí baterie 9V - NiMH 200mAh (MIGNON

Westinghouse Premium nabíjecí baterie 9V – NiMH 200mAh (MIGNON, HR6M, 1.2H2)

OLED displej 0

OLED displej 0,96" SPI – Modrý, 7pin

Spínač MOSFET PWM

Spínač MOSFET PWM, D4184

Dětský elektrický bagr C3 červený

 Dětský elektrický bagr C3 červený

více produktů Star Wars
Hello World
Dětské elektrické autíčko Lamborghini Invencible červené
Dětské elektrické autíčko Lamborghini Invencible červené
5 490 

Tento web slouží k prezentaci a propagaci produktů našich partnerů a nelze zde objednávat.
Kliknutím na vybrat velikost přejdete do e-shopu prodejce, kde si můžete výrobky objednat. - Podmínky užití webu