Elektrické autíčko Maserati MC20 GT2 4×4 žluté

Elektrické autíčko Maserati MC20 GT2 4×4 žluté

5 790 

Produkt skladem
Téma produktu:

### Elektrické autíčko Maserati MC20 GT2 4×4 žluté – Dokonalý zážitek pro malé závodníky

Připravte své dítě na dobrodružství na silnici s licencovaným elektrickým autíčkem Maserati MC20 GT2 v atraktivní žluté barvě! Toto autíčko není jen obyčejná hračka, ale skvělý způsob, jak rozvíjet motorické dovednosti a zábavně strávit čas venku. S bohatým vybavením a inovativním designem se stane ideálním společníkem pro každého malého milovníka rychlosti.

#### Unikátní design a bezpečnost

Maserati MC20 GT2 vyniká svým moderním a stylovým vzhledem, který osloví nejen děti, ale i rodiče. Interiér je navržen s ohledem na maximální bezpečnost a pohodlí. Autíčko je vybaveno pohodlným sedadlem z eko kůže, které je opatřeno bezpečnostními pásy, což zajišťuje, že vaše dítě bude v bezpečí během každé jízdy. Otevírací dveře usnadňují nastupování a vystupování, což oceníte při každém výletu.

#### Inovativní funkce a bohaté vybavení

Toto elektrické autíčko je vybaveno řadou moderních funkcí, které z něj činí ideální volbu pro zábavu. Hudební panel s Bluetooth, rádiem a vstupy AUX, MP3 a USB nabízí široké možnosti poslechu oblíbených melodií. Děti se mohou těšit na tlačítka s melodiemi a klaksonem, které dodají každé jízdě na zábavě. Zvuk startování motoru navíc umocňuje pocit, že řídí skutečné auto.

#### Ovládání pro malé i velké

Děti mohou autíčko ovládat zcela samostatně, což podporuje jejich nezávislost a zábavnou hru. Pro rodiče je k dispozici dálkové ovládání s frekvencí 2,4GHz, které umožňuje bezpečné řízení jízdy. Ovladač je vybaven tlačítky pro jízdu vpřed, vzad, otáčení a přepínání rychlosti. Navíc je zde i bezpečnostní brzda, která poskytuje rodičům klid při sledování jejich malých závodníků.

#### Skvělé technické parametry

Maserati MC20 GT2 je poháněno dvěma motory – předními s výkonem 2x20W a zadními s výkonem 2x35W, což zajišťuje dostatečnou sílu pro jízdu na různých typech povrchů. S baterií 12V 7Ah si vaše dítě užije dlouhé hodiny zábavy. Rozměry vozidla činí 115 x 61 x 46 cm (délka, šířka, výška), což je ideální pro děti ve věku od 3 do 8 let. Nosnost autíčka je až 35 kg, takže si mohou hrát s kamarádem nebo sourozencem.

Průměr a šířka kol jsou 21 x 8 cm, což zajišťuje stabilní a pohodlnou jízdu. Pěnová EVA kola jsou navržena tak, aby minimalizovala hluk a zajišťovala plynulou jízdu na různých površích, ať už se jedná o asfalt, trávu nebo zpevněné cesty.

#### Zábava a učení

Jízda v elektrickém autíčku Maserati MC20 GT2 není jen zábavou, ale také skvělou příležitostí, jak se děti učí koordinaci a motorickým dovednostem. Ovládání autíčka je intuitivní a snadné, což podporuje jejich sebevědomí a rozvoj dovedností. Děti se učí také zodpovědnosti, když se učí řídit a dodržovat pravidla silničního provozu.

#### Závěr

Elektrické autíčko Maserati MC20 GT2 4×4 žluté je ideální volbou pro všechny malé závodníky, kteří touží po dobrodružství a zábavě. S jeho kvalitním zpracováním, bezpečnostními prvky a moderními funkcemi si vaše dítě užije hodiny bezstarostného hraní. Investice do tohoto autíčka je investicí do radosti a rozvoje dovedností vašeho dítěte. Nečekejte a dopřejte mu jedinečný zážitek, který si zamiluje!

více produktů Star Wars

Dětská elektrická vozítka, Dětská vozítka a příslušenství, Hračky, Hračky na zahradu

Sada krimpovacích koncovek a dutinek - 400 kusů

Sada krimpovacích koncovek a dutinek – 400 kusů

Kabel s vypínačem a Jackem - 5

Kabel s vypínačem a Jackem – 5,5 x 2,1 mm

SC12UU Lineární kuličkové pouzdro s domkem - Uzavřené

SC12UU Lineární kuličkové pouzdro s domkem – Uzavřené

Indukční oddělovač - ADUM1201

Indukční oddělovač – ADUM1201

NodeMcu CP2102 Lua WI-fi ESP8266

NodeMcu CP2102 Lua WI-fi ESP8266

Dětský elektrický kamion Mercedes Axor LCD MP4 s návěsem zelený

Dětský elektrický kamion Mercedes Axor LCD MP4 s návěsem zelený

Dětská elektrická čtyřkolka ATV s ovladačem

Dětská elektrická čtyřkolka ATV s ovladačem, EVA kola černá

Elektrické autíčko FT-938 4x4 růžové

 Elektrické autíčko FT-938 4×4 růžové

Dětské elektrické autíčko City Rider černé

Dětské elektrické autíčko City Rider černé

Dětská šlapací motokára G8 červená

Dětská šlapací motokára G8 červená

více produktů Star Wars
Hello World
Elektrické autíčko Maserati MC20 GT2 4x4 žluté
Elektrické autíčko Maserati MC20 GT2 4×4 žluté
5 790 

Tento web slouží k prezentaci a propagaci produktů našich partnerů a nelze zde objednávat.
Kliknutím na vybrat velikost přejdete do e-shopu prodejce, kde si můžete výrobky objednat. - Podmínky užití webu